Istoria Gofio

heading_title

Gofio datează de pe vremea aborigenilor canari, care își bazau dieta pe produse naturale ale pământului, precum semințele si cerealele, din care obțineau ulterior gofio, printr-un proces asemănător cu cel folosit si astăzi, singura diferență fiind ajutorul electricității.


Încă din neolitic, multe popoare zdrobeau aceste cereale pentru a le folosi in hrana de zi cu zi. In contextul preparării fainei au fost adoptate diferite forme, dând naștere in timp la produse precum azima, pâinea fermentata, cușcuș-ul si gofio. 

Te-ar putea interesa si
ESTE NECESAR SA GATESTI GOFIO-UL?

ESTE NECESAR SA GATESTI GOFIO-UL?

Gofio este deja o făină gătită, prin procesul de preparare. Prin urmare, făina poate fi consumată si ca atare...

VREI SA VINZI MARCA NOASTRA?

VREI SA VINZI MARCA NOASTRA?

Daca sunteți interesați sa distribuiți produsele noastre si sa beneficiați de a fi prescriptor al mărcii noastre...

Gofio - MODURI DE UTILIZARE

Gofio - MODURI DE UTILIZARE

Gofio este un aliment 100% natural și integral cu foarte multe beneficii, cu putere energetică și nutritivă foarte ridicată...
ESTE GOFIO UN ALIMENT SĂNĂTOS?

ESTE GOFIO UN ALIMENT SĂNĂTOS?

DA!  Este un aliment 100% natural obținut prin lucru manual. Experiența maestrului morar face o selecție a cerealelor, apoi se prăjesc si se macină...

Ce este Gofio?

Ce este Gofio?

Gofio este un aliment 100% natural și integral cu foarte multe beneficii, cu putere energetică și nutritivă foarte ridicată...